brazilfocisuli-logo

Szászbereken meccseztek az U8 és U10-es csapataink

2021.02.27-én szombaton az U8 és U10-es csapataink Szászbereken meccseztek a XVIII. Kolláth Béla és I. Ulvicki Mihály Utánpótlás Teremlabdarúgó emléktornán.

A délelőtt folyamán az U8-asok játszottak, ahol a mezőnyben a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia, a Szolnoki MÁV,az MTK Budapest, a HOFS Debrecen, a Gyulasport Nonprofit Kft csapataival mérkőztek játékosaink. Bravúros helyzetek, szép gólok, cselezések és pörgős játék jellemezte a meccseket. Egyesületünk U8-as csapata csere nélkül (betegség miatt) küzdötte végig a délelőttöt, és a IV. helyen végzett.

A délután folyamán az U10-es korcsoport játszott. Csapatunk a Szolnoki MÁV UPFC, MTK Budapest „KÉK”, MTK Budapest „fehér”, SC HÍRÖS-ÉP Kecskemét és a SZEOL SC Szeged csapataival mérkőzött.
U10-es játékosaink egész héten csak két edzőmérkőzésen tudtak edzeni, műfüvön és játszótéren készültek, így a teremfoci kissé furcsa volt nekik.
Nagyon jó, összeszokott csapatunk mindent megtett, nagyot küzdöttek játékosaink. Az U10-es mezőnyben az MTK fehér, és kék, valamint a Szolnoki MÁV csapata után a IV. helyen zárták a napot.

Csak így tovább!
Hajrá Carvalho BLAUSE!