brazilfocisuli-logo

Bemutatkozás

Carvalho-Adilson-bemutatkozas
Carvalho-Adilson

Carvalho Adilson vagyok 1985-ben születtem Brazíliában, Pato Branco városában.

Focizni az általános iskolában kezdtem, a tanárnőnk által készített, papírral kitömött “zokni-labdával”. Már ekkor éreztem, hogy ez a kialakuló kötődés köztem és a futball közt nagy dolgokhoz fog vezetni – ez lett az életem. 10 évesen már tagja voltam egy focisulinak, majd a Pato Baranco-i Sportklub vett a szárnyai alá.

Három évvel később a Gremio, majd a Louveira MT és a Cruzeiro MG klubok tagja lettem. 17 évesen a Torino FC-hez csatlakozva hat hónapot fociztam Olaszországban, majd visszatértem Brazíliába, hogy továbbtanuljak. 2004-ben kaptam egy lehetőséget, hogy Európában futballozzak.

Egy menedzser választott ki, hogy a Lombard FC Haladás csapatában játsszak. Ezt követően magyarországi karrieremet építettem. Az évek során több egyesületben fociztam, edzősködtem. Többek között 2013 augusztusában felkértek, hogy az első megalakuló magyarországi Máltai Szeretetszolgálat Sportegyesület munkáját segítsem edzői tevékenységemmel. Ennek keretében 30, halmozottan hátrányos helyzetű 17-21 éves korú fiatal kezdte meg az edzéseket, akik mára NB II-es futsal bajnokságokon vesznek részt.

Örömmel tölt el, hogy az évek alatt egyre több gyermeknek adhatom át az általam fontosnak tartott értékeket, a sport szeretetét. 2012-ben nagyot álmodtam, és elindítottuk a Carvalho Brazil Labdarúgó Akadémia Utánpótlás Sportegyesületet, ahol közel egy évtizede számos focista érte el céljait.

A Carvalho BLAUSE általános célja, hogy az eddig működtetett akadémia programját professzionális labdarúgó egyesületté fejlessze az alternatív, egyéni igényekre épülő technikák, stratégiák és megfelelő szakemberekalkalmazásával.