brazilfocisuli-logo

Ovifoci

A Carvalho Brazil Labdarúgó Akadémia Utánpótlás Sportegyesület nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban megismerkedjenek a labdarúgással. Ezért indítottuk útjára a Carvalho Ovifoci programot.

A programba már 4 éves kortól várjuk a foci iránt érdeklődő óvodásokat.

Hisszük, hogy jól focizni csak jó alapokkal, sokrétű alapképzéssel lehet. Edzéseinken kiemelten fontos, hogy a gyerekek kimaxolják a labdaérintéseket, speciális feladatokkal javítjuk, fejlesztjük a koordinációjukat, gyorsaságukat, reakció idejüket, helyzetfelismerő képességeiket.

A megfelelő bemelegítés, erősítés, nyújtás-lazítás is előkelő helyet kap programunkban. Edzőink magas fokú szakmai gyakorlattal rendelkeznek, MLSZ licence- szel, labdarúgó edzői, játékvezetői végzettséggel. Folyamatosan részt veszünk brazil, spanyol és portugál edzői továbbképzéseken, szemináriumokon is. Focitornákon és a Bozsik fesztiválokon rendszeresen képviseltetjük magunkat ovisainkkal, akik meccshelyzetben is gyakorolhatnak.

Valljuk, hogy a játék öröméért játsszanak a gyerekek, jó hangulatú, de magas színvonalú edzéseken vegyenek részt.

Egyesületünkben fontosnak tartjuk, hogy ne legyen semmiféle akadálya annak, hogy a gyerekek el tudjanak járni edzésre. Tudjuk, hogy a szülőknek sokszor nehéz megoldani a gyermekek edzésre hordását, mert az ovis edzések korábban kezdődnek. Ezért egyesületünkben lehetőség van arra, hogy az egyesület saját kisbuszával – a szülő írásbeli engedélyével – az óvodából a gyerekeket az edzés helyszínére szállítsuk.

Az egyesületünk tulajdonában álló, 9 személyes, 2020-as évjáratú Opel Zafira busz ülésmagasítóval felszerelt, a gyerekek biztonságosan utaznak.

Az edzések helyszínén is betartjuk, illetve a gyerekekkel betartatjuk a pálya házirendjét.